Aktivasi Threaded Comment di WordPress 2.7

You may also like...

31 Responses

  1. nokia cover says:

    setelah mengaktifkan nestednya kok tetap tdak tampil yang ada yang kelirukah?

  2. doktertomi says:

    WordPress 2.7 memang revolusioner… banyak hal baru yang sangat memudahkan, termasuk instalasi plugins yang lebih mudah. Hanya sayang beberapa plugins lama belum diupdate sehingga tidak compatible dengan wordpress 2.7.

  3. naruto says:

    saya memiliki website yang pada mulanya memiliki comment dalam keadaan on. Tetapi sekarang comment form ini dalam keadaan tertutup sehingga tidak ada satupun comment yang masuk. Saya mencoba untuk membuaka comment form ini tetapi tidak ada setting yang biasanya terletak dibawah tempat penulisan artikel. Mohon pencerahannya. Terima kasih.

    • blaszta says:

      Mas Naruto cukup masuk ke halaman admin WordPress, klik Setting > Discussion lalu pastikan bagian “Allow people to post comments on the article” di centang (nomor 3 dari atas).

  4. nasinf says:

    I have question, How often I must update WordPress. If I use WordPress 2.6, I must do it ? And If I download udates use not official site for ex. http://rapid4me.com this search engine about rapidshare.

    • blaszta says:

      As soon as possible (advisable), especially from security point of view. New updates usually contains patch & update for bug & security hole. So, if you don’t want your blog to be vulnerable, update it as soon as possible.

      And also advisable to download it from the official place (www.wordpress.org). You don’t want somebody inject some malicious code in your blog engine right?

      To make life easier (especially for WP <2.7), use WP Automatic Upgrade plugin. This plugin will download the latest update from WP website and upgrading your blog automatically.

  5. alief says:

    selama ini aku masih memakai wp tread comment plugin padahal sudah memakai wp 2.7.

    jadi rugi ya ak uini ternyata???

  6. Heri Cahyono says:

    Baru kemarin sukses aku aktifkan mas.
    Terpaksa ngoprek theme karena belum support threaded comment 🙂

  7. Ubuntu says:

    It was an excellent reading.I added your rss to my rss reader!

  8. I am reading your blog posts for a long time and this is my first comment at your blog because i like the post 🙂 Please keep it up.

  9. suamimalas says:

    susah deh emang kalo yang masih ngontrak kayak saya om…mo ubah manual theme-nya ya ndak bisa…terpaksa deh pasrah…soale theme-nya ndak mendukung, sementara ganti theme males penyesuaian ini itu lagi…

  10. Ali Rasbany says:

    Very nice information. Thanks for this.

  11. Argentina says:

    Well, iam foreing, iam not very good writing in english, i just wanted to say thanks for this !

  12. markez linda says:

    Very nice information. Thanks for this.

  13. Julie Straus says:

    Thanks alot for this great post !

    Julie.

  14. Thanks for the info..where are you from actually?

  15. arhats says:

    Hmm..not everyone care to share good information..;)

  16. iklan baris says:

    tutor yang bermanfaat, makasih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *